O nama

 

Ne znate ko smo? Mi smo u šoku!

 
15. oktobra 2013. godine napravljena je stranica na Facebooku kao parodija na sve stranice koje prodaju ručno izrađen nakit. U tom trenutku ih je bilo mali million pa otud i želja da se od cele priče napravi sprdnja. U početku smo od plastelina pravili unikatne proizvode, a kasnije smo proširili asortiman pa smo počeli sa *prodajom krupnijih (i skupljih) stvari.
Par meseci kasnije obelodanjujemo širokoj javnosti ko je vlasnica i glavna maskota koja stoji iza ove uspešne kompanije, ali postojao je jedan veliki problem. Nije imala ime. Nakon iznošenja predloga od strane bisera (biseri su fanovi kondpanije, a ujedno i elitni deo društva) i glasanja koje je trajalo danima, izglasano je da joj se dodeli ime Nakita.
Ali Nakita nije sama. Njena desna ruka i još jedna maskota kompanije je Bandbi. Maleno lane koje se priključilo celoj priči godinu dana kasnije. Godinama uspešno sarađuju, druže se sa biserima i sa njima dele svoje dogodovštine iz života. Zajedno organizuju konkurse kao što su: ‘’Izbor za miss jelke’’, ‘’Izbor najlepšeg kupaćeg kostima’’, ‘’Obuci Nakitu za dodelu oskara’’ i slično, koji se održavaju nekoliko puta godišnje.
Ove godine (2017) je stiglo novo pojačanje. Veverica Danica je prošla kroz svih 19 krugova na razgovoru za posao i dodeljeno joj je nekoliko poslova koji su uglavnom vezani za rad na sajtu. Horoskop je ono u čemu dominira ali je u međuvremenu prihvatila i rad na rubrikama MODNI ŽIRY (Danica ocenjuje stil poznatih i dodeljuje im žirove) i PITAJTE DANICU. Ovo drugo je nešto poput ”Drage Savete”, ali Danica usput rado koristi i svoje vidovnjačke sposobnosti da bi pomogla biserima koji joj postavljaju pitanja.
Ono što je karakteristično za kompaniju od prvog dana postojanja je specifičan pravopis. Forsiranje slova ”Y” u rečima i dosta gramatičkih grešaka u pisanju je nešto po čemu smo postali prepoznatljivi.
Danas, nakon toliko godina poslovanja, okruženi smo velikim brojem divnih bisera koji podržavaju i prate naš rad na Facebooku i Instagramu, a odskora i na sajtu. Taj broj raste iz dana u dan, a svako ko se prepozna u ovoj priči i ko misli da pripada eliti, dobrodošao je da se priključi.
 
Facebook stranica: https://www.facebook.com/RPNHMA/
Instagram profil: https://www.instagram.com/rpnhma
 

*Izmišljeni predmeti sa cenama u evrima nisu na prodaju. Sav sadržaj koji objavljujemo na Facebook stranici, Instagramu i sajtu je šaljivog karaktera bez namere da se iko uvredi. Komentari koji sadrže vređanje, rasnu, versku i nacionalnu mržnju, kao i netoleranciju svake vrste biće uklonjeni.

 

Podelite
  • 5
    Shares