Kari Poter i malena jadnyca / by Ringechpil

 Malena Jadnyca prebesna šeta grobljem, nakon bačene joj mađije da podrignjuje na kiseo kupus. Razmišlja o tome kako bi se rado celom Hogvorcu posrala u život, samo da ima veću moć i da je manje jadnyca. Ali nije. Mnogo je jadna. I šetajući gnjevno tako grobljem, nailazi na čarape Đana (zadušnice gotik-edišn), te ih navlači. Ispostavlja se, međutim, da su te čarape korkruks koji je Voldemor stvorio dok je bio u drag fazi, pa Jadnycu u tom trenutku zaposeda Voldemorov duh. On joj nudi dil: daće joj moć da se stvarno svima posere u život, a njemu zauzvrat da dopusti da se nastani u njenoj prostati. Takođe, Jadnyca mora da pristane i na to da izda Karija i Kermijonu, bez obzira na to što joj se ovi jedini nisu smejali pri prethodnom incidentu – kad su Jadnyci bacili mađiju da joj pređe preko uniformu i ogrtač. Kermijona joj je čak dala magični superupijajući uložak, koji joj je ostao od onda kad su svi iz Hogvorc morali kolektivno da sakupljaju menstruaciju, kako bi bacili jaku vlašku mađiju i prizvali Emiliju Popadić. Pošto je prejadnost Jadnyce bila toliko ogromna da je to bilo jadno, ona je rešila da izda oboje, i pristala na dil.
Malena Jadnyca tako kreće da teroriše i kune ceo Hogvorc. Čini da pucaju silikoni fugzama iz Haflpaf, a peterima iz Revenklo da se spajaju obrve ko zmija sliterinska, ma koliko oni pokušavali da ih srede. Svi pokušavaju da je zaustave, ali ne mogu nikako. Što je više mrze, ona je sve jača. Onda Kermijona bude pametna i uvidi da postoji jedna stvar jača od Jadnycine mržnje i jadnosti: Jadnycina zagorelost. Kermijona to iskoristi, priđe Jadnyci i kaže joj kako je, kao, mnogo počela da se loži na nju od kad je postala tolko moćna i krenula da jepe kevu svima po Hogvorc. Potom joj predlaže i segz, ali da ona, Kermijona, bude a, a Jadnyca p. Isprva se Jadnyca kao malo premišlja, kao, ona ne bi da bude p, jer je ona navodno a. Ali pošto svi znamo da je M. J. p kolko je zagorela, na kraju, naravno, pristane na Kermijoninu ponudu.
Za ovu priliku Dambldor daje Kermijoni specijalni strap-on od zovinog drveta (od istog matrijala je napravljen i njegov štapić), kojim se Kermijona posluži da izmasira Jadnycinu prostatu. Magijsko dejstvo strap-ona isteruje Voldemorovog duha iz Jadnyce, kojeg Kari i Dambldor, skriveni iza zavese, hvataju i kolju. Malena Jadnyca shvata da su joj ljubav i redovna masaža prostate bitniji od mađije, škole i karijere, te odlučuje da se vrati čika Zokiju u Malu Moštanicu. Tamo, žive srećno i rade u zajedničkoj kafani, u koju povremeno svrate Frodo i ostali gospodari przstenova da piju pivo i vataju Jadnycu gde stignu, na njeno veliko zadovoljstvo.
K R A J

 

Podelite
  • 113
    Shares